Diensten

Het arbeids(voorwaarden)recht wordt binnen het kantoor van Ten Cate advocaten door vrijwel alle advocaten behandeld. Het gaat daarbij niet alleen om ondersteuning bij ontslagzaken, maar ook in geval van het beoordelen van arbeidsvoorwaarden, het opstellen van reglementen en het maken van sociale plannen worden advocaten van Ten Cate advocaten geraadpleegd.

Echtscheidingsbemiddeling: de beslissing om te gaan scheiden is voor beide partijen pijnlijk en ingrijpend. Al te gemakkelijk worden in deze periode elkaars belangen uit het oog verloren. Vaak leidt dit tot strijd, welke strijd een extra belasting is voor de scheidende partijen. Ook de kinderen dreigen daar al snel de dupe van te worden. Mocht u vragen hebben over bemiddeling of een afspraak willen maken voor een oriënterend gesprek kunt u contact opnemen met ons opnemen, lid van de VFAS (Vereniging van Familierecht Advocaten en Scheidingsbemiddelaars).

Verder behandelt de sectie de mogelijkheden van een doorstart, wordt zo nodig verweer gevoerd tegen bestuurdersaansprakelijkheid en worden maatregelen voorgesteld ter voorkoming van het noodgedwongen beëindigen van ondernemingsactiviteiten.

De Insolventie – advocaten van Ten Cate advocaten maken gebruik van Curatoren – net om openbare verslagen in faillissementen op de website www.Curatoren.nl te plaatsen. Bezoekers van de website kunnen hun e-mail adres registreren en krijgen dan vervolgens automatisch een mail zodra er een nieuw verslag in een bepaald faillissement beschikbaar is. Voorwaarde voor plaatsing is wel dat de rechter – commissaris daar voor zijn toestemming heeft gegeven.